Obra & autor

Feliu Ferrer és una idea, un concepte que només aflora a partir de l’escriptura i mitjançant el Jordi, el bagatge empíric del qual empra com a substrat, ja que, atesa la seva naturalesa, sense aquest seria incapaç d’escriure.

El Feliu nasqué el 21 d’octubre de 2012 a partir de la publicació de l’article Del ja fa dies a l’avui, el primer a la Pàgina 1 d’aquest bloc. Des d’aleshores ha continuat escrivint articles i a data d’avui n’ha autopublicat quatre reculls: d’elles i d’altres afers (2014), d’elles i d’altres paisatges (2015), d’elles i d’altres hipèrboles (2016) i El xauxineig d’un ou ferrat (2017). Completen la Pàgina 1 els dos reculls d’articles escrits durant el període 2017-19, en procés d’autoedició. Després d’un període de descans, a hores d’ara desenvolupa la Pàgina 2, que s’estructura a partir de dues columnes: Roc a la faixa, de temàtica política, i Un rodet de fil, de temàtica variada.

El Jordi, nascut a la Seu d’Urgell, ha viscut sempre a cavall entre Castellciutat i Barcelona, on resideix actualment. Llicenciat en Filosofia i màster en Pensament Contemporani i Tradició Clàssica per la UB, treballa de professor de Filosofia a batxillerat. Durant la legislatura 2011-15 exercí com a regidor d’Ensenyament, Cultura i Castellciutat a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.